ÚJDONSÁG!

Jogi nyilatkozat:


Kérünk, hogy a Nagyvas.hu internetes szolgáltatást csak abban az esetben használd, amennyiben elfogadod a követkető feltételeket! Ha nem értesz egyet ezen feltételekkel, ne nyisd meg weboldalunkat!

 • Szerzői jogok

  A Nagyvas.hu internetes oldalon található minden képi és szöveges tartalom, továbbá azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Kéli-Ker Kft kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
   

 • Oldalainkon található információk

  A Nagyvas.hu oldalain megjelenő információk és adatok tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért felelősséget nem vállalunk.
   

 • Felelősség

  A Nagyvas.hu nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen felmerülő károkért, amelyek internetes szolgáltatásunk használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, továbbá számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
   

 • A személyes adatok

  A Nagyvas.hu használata során tudomásunkra jutott személyes adatokat, annak védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeljük. Amennyiben személyes adataid eljuttatad hozzánk, azzal hozzájárulásod adod ahhoz, hogy azokat az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsuk.

Nagyvas on-line motorosbolt