ÚJDONSÁG!

Információk a Motomike katalógusról és használatáról!


:o)

A Motomike megérkezett hazánkba!
- A Nagyvas on-line motorosbolt 2017 decemberétől elkezdi a német Motomike motoralkatrész webáruház magyar nyelvű üzemeltetését!

Mit is kínál a Motomike?
- Több mint 20.000 motortípus variációhoz, közel 100.000 motoralkatrész és kiegészítő raktárról!

Motomike a profi célszerszám!
- A Motomike rendszere a több évtizedes fejlesztő munkának köszönhetően a legszigorúbb értelemben vett célszerszám a motoralkatrész keresésben. A sallangoktól mentes kezelőfelület minden porcikája a motorkerékpár alkatrész keresésre van optimalizálva.
- Az alkatrész megtalálásában 50 féle keresési metódus - amiből 35 paraméteres keresés - nyújt segítséget. A keresett motorkerékpárt akár egy váz kód alapján egyetlen lépésben is megtalálhatja, de csoportosíthatóak a típusok a különféle paramétereik alapján is. Az egyedi alvázszámok szerepeltetése az adatbázisban már csak hab a tortán, ezáltal a hivatalosan Európában forgalomba kerülő motorkerékpárok nagy pontossággal azonosíthatóak.
- A paraméteres keresőknek és a rengeteg műszaki adatnak köszönhetően egyes alkatrészek méretei és tulajdonságai nagyon könnyen összehasonlíthatóvá válnak, így megkönnyítve a ritkább modellekhez történő alkatrészkeresést.

Minőség elsősorban!
- A német hatóságok szigorú feltételeinek is megfelelő minőségi utángyártott (AM pótpiacos/aftermarket) és sok esetben gyári (OE első beépítésű/original equipment) motoralkatrészek nagy választékban.

Friss és aktuális!
- Naprakész, rendszeresen frissített katalógusok a legújabb modellekkel. Napok-hetek alatt korrigálva a gyártói katalógusok esetleges hibáit!

Minden egy helyen!
- A Nagyvas on-line motorosboltban és a Motomike webáruházban leadott megrendelések kérésre összevonhatóak, egy szállítási költséggel megkaphatod a megrendelt alkatrészeket!

Vásárlás a Motomike alkatrész webáruházban.
- A kiválasztott motoralkatrészek és kiegészítők kosárba helyezését követően a tovább lépéshez egy regisztráció szükséges. Regisztráció után a fizetés és szállítási lehetőségek kiválasztása következik. További lépés az adatok ellenőrzése, az ÁSZF elfogadása, a megrendelés elküldése. A megrendelés felvételét a rendszer egy automatikus levéllel nyugtázza.
- A Motomike katalógusban leadott megrendelések automatikusan átemelésre kerülnek a Nagyvas on-line motorosbolt rendszerébe és ezt követően a már megszokott módon folytatódik az ügymenet. A megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk (szükség szerint összevonjuk, módosítjuk) amiről egy visszaigazoló e-mailben értesítünk!

Motomike magyarul.
- Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a webáruházban egyes temékek megnevezése, egy-egy menüpont idegen nyelven jelenik meg. Kérjük legyetek türelemmel, a fordítás a háttérben folyamatosan zajlik!

Belépés a Motomike motoralkatrész webáruházba!
Bármilyen észrevétel esetén, vagy ha valamit hozzáírnál, esetleg valamit hibásan írtunk, jelezd felénk levélben!
Nagyvas on-line motorosbolt